FOOD & DRINK

San Miguel Bar & Terrassa

San Miguel col·labora amb la Fundació Ramon Noguera amb aquest espai perquè els visitants puguin relaxar-se i prendre una cervesa ben fresqueta, mentre agafen forces per seguir comprant. La gestió del Bar & Terrassa és a càrrec de treballadors de la fundació, i els beneficis també són íntegrament per a l’entitat. Podreu beure canyes per 1€!!!

Taller Degustació lafundació

El Taller Degustació és una cafeteria gestionada per la Fundació Ramon Noguera, un espai acollidor, lluminós i confortable, on podràs prendre cafès, sucs, pastes, pastissos, entrepans, refrescos, tes, pizzes ecològiques, etc. Tenim wifi gratuït.

Can Sibarita

Camembert Arrebossat amb Confitura de Tomàquet, Sticks de Pollastre amb Maionesa al Curri, Caneló Cruixent de Verdures, Foie a la Planxa, Bombons de Foie i Poma, Bombes d’Ibèric un xic Picants, Patates Braves i l’entrepà de temporada: “Ropa Vieja”, vedella de Girona, ceba de Figueres, Tomàquet, enciam i Cheddar

Xef Yon Wang

Cuina asiàtica, concretament la tailandesa, japonesa i xinesa. Fusió de cuines asiàtiques amb un toc local. Èmfasi en la utilització de productes locals de proximitat, com ara els sushis que amb arròs de Pals

Carambola

Productes de proximitat per a una cuina sana amb gustos familiars i de tota la vida. Entrepans, pintxos, xips, vermuts, vins… tot relacionat amb aperitius! I tot tipus d’hamburgueses d’autor.

Bistro Van

Croquetes de diferents gustos (ànec confitat, 4 formatges, bacallà), raviolis cruixents (de botifarra negra amb poma, de botifarra de perol amb ceba, de xai o de xistorra a l’ou),  o ud’altres aperitius…

Caravan Racer

Propostes en forma de gofre: salats: amb productes de temporada, divertits, canalles i saludables; sense oblidar l’estil de cuina Street Food. Sempre hi ha una opció vegi-vegana, una d’autor i de temporada, i també hi està present el mític gofre dolç.

MariaUnaCrep

En aquesta creperia elaboren creps i galettes bretones amb ingredients de primera qualitat i cuiden tots els detalls. Hi ha per triar, creps dolces i salades, i galettes bretones, que són originals de la bretanya francesa i s’elaboren amb farina de blat sarraí, que és un llegum amb absència de gluten.